Featured slider

featured
Από το Blogger.

Ενυδάτωση & Επανόρθωση με Βούτυρο Καριτέ !!

by - 2:43 π.μ.

Το βούτυρο καριτέ έχει φανατικούς οπαδούς! Αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύστημα επανόρθωσης και αναδόμησης της γυναικείας ομορφιάς. Συστήνεται ιδιαίτερα, μετά τη λήξη των θερινών μας διακοπών. Φροντίζει επίσης, τα γερασμένα ταλαιπωρημένα από δουλειές γυναικεία χέρια. Είναι ακόμη μια καλή λύση για έξτρα φροντίδα το βράδυ. 

Το βούτυρο καριτέ «φυλάσσει» μέσα του 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα,τα οποία και κατακλύζουν το 90% της σύνθεσης του! Αυτή ακριβώς η υψηλή σύνθεση του σε λιπαρά φυτικής σύστασης, δίνει στο βούτυρο καριτέ εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Κυρίως το βούτυρο καριτέ προφυλάσσει και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος –προσόν ανεκτίμητο για καλλυντικό. Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές βλαβερές επιθέσεις, από το κάπνισμα, την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση, χάρη στην παρόμοια δράση του με το πράσινο τσάι! 

Εμείς το δοκιμάσαμε τον Χειμώνα! Οι εντυπώσεις μας? Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένες! Επανόρθωσε τα ταλαιπωρημένα από το κρύο χέρια μας (σε σημείο επουλωτικό μάλιστα) και τα άφησε πολύ μαλακά! Η έκπληξη βέβαια ήταν στο υπόλοιπο δέρμα! Εάν έχετε πρόβλημα ξηρότητας (ειδικά τον Χειμώνα), τότε το συγκεκριμένο προϊόν είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε!

Και επειδή μας αρέσει να πειραματιζόμαστε...Αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε και τους Καλοκαιρινούς μήνες! Το χρησιμοποιήσαμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, το οποίο υποφέρει κάθε Καλοκαίρι... Στις φτέρνες μας! Την σκασμένη (και πονεμένη ομολογουμένως) επιφάνεια την επούλωσε και την επανέφερε μέσα σε 24 ώρες στην αρχική της κατάσταση με μόλις 3 εφαρμογές! Και με ακόμη μικρότερη ποσότητα (για να μην αφήσει λιπαρότητα) το χρησιμοποιείτε άφοβα και για την ενυδάτωση του υπόλοιπου σώματος!

Πλέον υπάρχει στο νεσεσέρ μας όλες τις εποχές του χρόνου και σας προτείνουμε να την δοκιμάσετε και εσείς! Μία δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει! Το συγκεκριμένο προϊόν είναι 100% Βούτυρο Καριτέ βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χημικά, χρωστικές, paraben, συντηρητικά ή ζωικά συστατικά!




*Απαγορεύεται η Αναδημοσίευση !!

You May Also Like

0 σχόλια