Featured slider

featured
Από το Blogger.

Από το Μεξικό με... Αγαύη!

by - 2:25 π.μ.

 Ένα από τα χαρακτηριστικά της Yves Rocher είναι το πάθος της για τα φυτά, των οποίων τα συστατικά ενσωματώνει στα προϊόντα της με τον πιο φυσικό τρόπο, χωρίς χημικές προσμίξεις!
Εξού και οι Vegan συνθέσεις της!

 Το φυτό έκπληξη, το οποίο ήρθε για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο των καλλυντικών, είναι η Αγαύη!
Απευθείας από τις καλλιέργειες του Μεξικού και φυτό λατρείας των Αζτέκων, η Αγαύη αποτελεί ένα φυτό με πολλά υποσχόμενες ιδιότητες για τα μαλλιά και το δέρμα!



Μαλλιά:

 Οι γλυκαντικές ουσίες του φυτού έχουν μοναδικό χαρακτηριστικό να 'κλειδώνουν' την υγρασία της τρίχας, με αποτέλεσμα να να επαναφέρουν την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στα μαλλιά! Ακόμη, διατηρούν τη ζωντάνια του χρώματος και στα βαμμένα μαλλιά!
Με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, η Αγαύη πλέον είναι το κύριο συστατικό σε όλες τις σειρές περιποίησης μαλλιών της Yves Rocher!




Δέρμα:

 Το φυτό της Αγαύης περιέχει μεγάλη ποσότητα σε σαπωνίνες, οι οποίες έχουν επιστημονικά αποδειχθεί ως ένας από τους πιο δραστικούς αντιγηραντικούς παράγοντες.
Διεγείρουν τους ινοβλάστες, οι οποίοι με τη σειρά τους προωθούν σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή υαλουρονικού οξέος από το ίδιο το δέρμα εώς και 256%.
Το υαλουρονικό οξύ διαχέεται σε ολόκληρο τον δερματικό ιστό καθώς και στις κατώτερες στιβάδες των κυττάρων, προσφέροντας φυσική ισχυρή αντιρυτιδική δράση!
Επίσης με τις καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες της, το δέρμα είναι υγιές και ενυδατωμένο.

 Η σειρά περιποίησης Elixir Jeunesse αποτελεί μία σειρά επανάσταση στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, μιας και προσφέρει αντιοξειδωτικές, επανορθωτικές και αντιρυτιδικές δράσεις ταυτόχρονα με την προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες (οι οποίες είναι υπέυθυνες για την γήρανση).
Το κύριο συστατικό της? Φυσικά η Αγαύη!


 Εαν δεν έχεις δοκιμάσει τα προιόντα Yves Rocher, τότε θα σου έλεγα απλά ότι... Πρέπει!!
Επικοινώνησε για να σου στείλουμε τον κατάλογο μας!


Πηγή: https://www.kosmeticaworld.com/2014/04/07/agave-natural-alternative-for-cosmetics-formulation/?fbclid=IwAR384j76HKKcnNGnSjAn6YLECnqKhDTf4e03iOOmjJkeTnfOFe2y55zwMVU


You May Also Like

0 σχόλια