Featured slider

featured
Από το Blogger.

Αέρινο Make Up με Μαξιλαράκι!

by - 7:17 π.μ.

Άνετο, βολικό, πρακτικό, καλυπτικό, κάτι περισσότερο από 'αέρινο' και σε υπέροχη συσκευασία! Το όνομα του τα λέει όλα... 'Αγνό Φως' !! Ο λόγος για το νέο καινοτόμο make up της Yves Rocher.
Εμπνευσμένο από τα μυστικά ομορφιάς των Κορεατισσών, αποτελεί κυριολεκτικά επανάσταση στην καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σας! 

Η συσκευασία του πολύ ελαφριά, με εσωτερικό καθρεφτάκι και κυρίως πολύ πολύ πρακτική! Έτσι μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα σας, για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. Το καλύτερο όμως που περιέχεται στην συσκευασία, είναι το εσωτερικό καπάκι, που προστατεύει το make up, σε περίπτωση που θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το καθρεφτάκι. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται και η επαφή του προϊόντος με τους ρύπους και την σκόνη και το make up σας είναι στην ουσία προστατευμένο.

Φυσικά το αποκτήσαμε άμεσα γιατί ένα τέτοιο προϊόν δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ μας!
Με εξαιρετικά ανάλαφρη υφή, προσφέρει στο δέρμα φρεσκάδα και φωτεινότητα! Ένα απλό πέρασμα με το μαξιλαράκι, αρκεί για να δείξει η επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη! Και μία από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες (ειδικά για όσες δεν τους αρέσει η αίσθηση του make up στο δέρμα τους), είναι ότι το φοράς αλλά δεν το καταλαβαίνεις! Τόσο διακριτικό και αέρινο!

Εσείς ακόμη δεν το δοκιμάσατε?
Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις!


*Φυτικό προϊόν, υποαλλεργικό, χωρίς ζωικά συστατικά, ελεγμένο δερματολογικά και οφθαλμολογικά! Απευθείας από την Γαλλία!

*Απαγορεύεται η Αναδημοσίευση!

You May Also Like

0 σχόλια