Featured slider

featured
Από το Blogger.

by - 11:49 μ.μ.

 Φάκελος: Κρέμες ματιών! Γιατί ειναι απαραίτητες! 

Συνήθως αποφεύγουμε την χρήση κρέμας ματιών, γιατί θεωρούμε ότι η κρεμα προσώπου που χρησιμοποιούμε κάνει την ίδια δουλεια και στην περιοχή των ματιών. Κατι το οποίο δεν ισχύει... Η περιοχή των ματιών έχει πολυ διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Το δερμα κατω απο τα μάτια ειναι ευαίσθητο, λεπτό και ευάλωτο. Οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το στρες, οι ακτίνες UV και η κούραση συμβάλλουν στην πρόωρη αλλοίωση του. Ακριβώς επειδή η περιοχή κατω και γύρω απο τα μάτια, έχει ελάχιστους σμηγματογονους αδένες, δεν μπορει να παραγει, παρά μόνο ελάχιστα φυσικά έλαια. Το αποτέλεσμα; Η περιοχή στεγνώνει, ξηραίνεται πιο γρήγορα και οι ρυτίδες, το πρήξιμο, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες, κανουν την εμφάνιση τους ακόμη και σε μικρές ηλικίες!

Επιλέγοντας λοιπόν την κατάλληλη για την περιοχή κρεμα ματιών, αποφεύγουμε ολα τα παραπάνω ή και βοηθάμε την επανόρθωση της ήδη ταλαιπωρημένης περιοχής και φυσικά αποκτούμε ενα φωτεινό και υγιές βλέμμα, που συμβάλλει και στην εξωτερική μας εικόνα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε ποια κρέμα ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και να σας δώσουμε εύκολα και πολύ χρήσιμα tips για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα!

Απαγορεύεται η Αναδημοσίευση !!


You May Also Like

0 σχόλια