Featured slider

featured
Από το Blogger.

Hair Emergency !!

by - 12:31 μ.μ.

Ο φόβος όλων (σχεδόν) των γυναικών είναι τα κατεστραμμένα μαλλιά!! Η ιδέα και μόνο ότι μπορεί να καταστρέψουμε τα μαλλιά μας από τις διάφορες τεχνικές ή χρωστικές διεργασίες, είναι αρκετή για να μας αναστατώσει! 

Η λύση για να μην έρθουμε ποτέ αντιμέτωπες με μία τέτοια κατάσταση είναι φυσικά η πρόληψη! Λιγότερη τεχνική ισιωτικής ή περμανάντ σίγουρα θα αποδειχθούν σωτήριες!! Αλλά ας μην παραλείψουμε και τις θαυματουργές μάσκες καθώς και τα προϊόντα ειδικής περιποίησης! 

Το καλό με τα προϊόντα ειδικής περιποίησης, είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν πρόληψη, αλλά και αφού παρουσιαστεί το πρόβλημα! Φυσικά από μόνα τους δεν θα κάνουνε θαύματα! Θα χρειαστούν και το δικό σας χέρι βοηθείας, δηλαδή να μην ταλαιπωρήσετε άλλο τα μαλλιά σας! 

Εμείς ανακαλύψαμε ένα τέτοιο προϊόν! Το δοκιμάσαμε και φυσικά το προτείναμε χωρίς ενδοιασμούς, μιας και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι! Είναι το επανορθωτικό έλαιο μαλλιών! Ένα μπουκαλάκι 150 ml, που συνδυάζει μέσα του έλαιο από Μπαμπασού, Έλαιο από Τζοτζόμπα και έλαιο από Μακαντάμια! Και το καλύτερο? Χωρίς πάραμπεν και σιλικόνη! 

Οι χρήσεις του πολλές και για όλα τα γούστα! 

- Πριν από το λούσιμο! Απομακρύνει τα κατάλοιπα από το styling, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά θρέψη. Εφάρμοσε μία σταγόνα και κάνε μασάζ στο τριχωτό και στα μαλλιά.

- Πριν από το χτένισμα! Για μεταξένιο αποτέλεσμα, εφάρμοσε μία με 2 σταγόνες στο μήκος των μαλλιών, με ιδιαίτερη προσοχή στις ευαισθητοποιημένες ζώνες.

- Μετά το χτένισμα! Ιδανικό για να το τελειοποιήσεις! Μία σταγόνα στις άκρες είναι αρκετή για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου και να τα κάνεις λαμπερά.

- Για φρεσκάρισμα! Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να δείχνουν τα μαλλιά σου φρεσκοχτενισμένα όλη μέρα.

- Κατά τη διάρκεια της βαφής! Ένας έμπειρος colorist (και αναφέρομαι σε εμάς φυσικά) μπορεί να αναμείξει το λάδι με βαφή για να διευκολύνει την απορρόφηση των χρωστικών και να προσδώσει θρέψη, απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη στα μαλλιά.

- Για πειθαρχία σε ατίθασα μαλλιά! Εάν τα μαλλιά σου φριζάρουν εύκολα, άπλωσε μετά το λούσιμο σε όλο το μήκος της τρίχας ελάχιστη ποσότητα λαδιού.

- Ως «leave-in» conditioner! Η καθημερινή εφαρμογή του λαδιού σε στεγνά μαλλιά τα προστατεύει από το κρύο, την ζέστη και τον αέρα, καθώς επίσης και από το πιστολάκι.

- Ως μάσκα! Μετά το λούσιμο εφάρμοσε μικρή ποσότητα λαδιού στα μαλλιά και τύλιξε τα με (ζεστή) πετσέτα. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα.


*Πηγή: Μαρία Αρνίδου, Yves Rocher Manager 


*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση!!

You May Also Like

0 σχόλια