Featured slider

featured
Από το Blogger.

Lifting χωρίς Νυστέρι!!

by - 1:05 μ.μ.


Η χαλάρωση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στην αισθητική του προσώπου. Γυναίκες και άντρες σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα εμφανίσουν χαλάρωση στο πρόσωπο. Για τον λόγο αυτό η διόρθωση της χαλάρωσης αποτελεί μία από τις πιο συχνά ζητούμενες αισθητικές διαδικασίες. 

Μέχρι πρότινος, οι θεραπείες ήταν επεμβατικές! Δηλαδή νάρκωση, νυστέρι, ένα ευκαταφρόνητο ποσό εξόδων και φυσικά μία σχετικά μεγάλη και όχι και τόσο ανώδυνη περίοδος αποθεραπείας! Πλέον όμως κυκλοφορούν προϊόντα στην αγορά, τα οποία κάνουν το λεγόμενο μη επεμβατικό face lift! Μέθοδος αρκετά οικονομική και προσεγγίσιμη από πολλές γυναίκες!

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και η Μάσκα Serum Vegetal Rides & Fermete! Η σύστασή της? Με Μεσηβριάνθεμο (ή αλλιώς Φυτό της Ζωής) και Ιπποφαές! Απαλλαγμένη από χημικά αλλά και ζωικά συστατικά και με χαρακτηριστικό της, την αφομοίωση της από το δέρμα σας! Το αποτέλεσμα από τον συνδυασμό των 2 δραστικών συστατικών της είναι η διέγερση της πρωτεΐνης Μ-ΤΟR! Έτσι έχουμε ενίσχυση του Κολλαγόνου (+64%), του Υαλουρονικού Οξέος (+94%) και της Ελαστίνης του δέρματος!

Tip του Προιόντος: Το ακροφύσιο του είναι σε σχήμα πινέλου!


*Απαγορεύεται η Αναδημοσίευση!!


You May Also Like

0 σχόλια