Featured slider

featured
Από το Blogger.

Φάκελος: Αντηλιακά και Φωτογήρανση!

by - 12:44 μ.μ.

Μπορεί ο ήλιος να είναι ένας ισχυρότατος σύμμαχος στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών (αφού πολλές βιταμίνες και ορμόνες χρειάζονται το ηλιακό φως), αλλά τα τελευταία χρόνια ο ήλιος και πιο συγκεκριμένα η αλόγιστη παραμονή μας κάτω από το ηλιακό φως, μπορεί να δημιουργήσει πολλά δερματικά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι η περίφημη φωτογήρανση. 

Τα περισσότερα εμφανή σημάδια της γήρανσης του δέρματος είναι αποτέλεσμα της σωρευτικής καθημερινής έκθεσής μας στον ήλιο. Η φωτογήρανση ξεκινάει από την εφηβεία, αρχίζει να διαφαίνεται κλινικά στη δεκαετία των 20 και ξεκάθαρα διαπιστώνεται στη δεκαετία των 30, όπου τα πρώτα σημάδια της φωτογήρανσης (ελαφριά καταστροφή) κάνουν την εμφάνισή τους.

Μερικά σημάδια της φωτογήρανσης είναι και τα εξής: Τραχύτητα του δέρματος, Ρυτίδες, Χαλάρωση, Ωχρό δέρμα, Δυσχρωμίες, Ηλιακοί Φαγέσωρες (μεγάλα μαύρα στίγματα), Ηλιακή Υπερκεράτωση (καρκίνος του δέρματος), Ελάστωση (παρατηρείται στο λαιμό και στην περιοχή του θώρακα).

Τον σημαντικότερο ρόλο κατά της φωτογήρανσης λοιπόν παίζει η προστασία! Καθημερινή και φυσικά ολόκληρο τον χρόνο και όχι μόνο τους Καλοκαιρινούς μήνες. 

Πάντα προτιμάμε τα αντηλιακά με Φυτικά φίλτρα προστασίας έναντι των χημικών και τους λόγους τους έχουμε αναλύσει εδώ: http://annayvesrocher.blogspot.gr/2015/04/yves-rocher.html

Σε αυτό το ποστ θα εστιάσουμε στο πρόσωπο, μιας και είναι από τα πρώτα σημεία στα οποία γίνεται εμφανής η φωτογήρανση. Δοκιμάσαμε το αντηλιακό προσώπου με Δ.Π 50 και η αλήθεια είναι ότι απλά ενθουσιαστήκαμε! Η υφή του είναι ιδιαίτερα λεπτόρρευστη και απορροφάται αμέσως από το δέρμα, ακόμη και αν το εφαρμόσετε αμέσως μετά την κρέμα σας! Και με τα φυτικά αντηλιακά του φίλτρα σε συνδυασμό με το βούτυρο Καριτέ και το έλαιο Μακαντάμια όχι μόνο προστατεύει το δέρμα σας αλλά του παρέχει και αντιοξειδωτική δράση! 

Δοκιμάστε το! Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!


*Απαγορεύεται η Αναδημοσίευση!


You May Also Like

0 σχόλια